In een tijd waar de automatisering met grote stappen vooruitgaat en waarbij afstanden vroeger weleens problemen opleverden, is het anno nu geen issue meer.

STARTERS 0-3 JAAR

STARTER

Startende ondernemers hebben behoefte aan goede begeleiding zodat ze niet weer binnen 3 jaar

stoppen en hun droom van het ondernemerschap in rook zien opgaan.

Voor de startende ondernemer bieden wij diverse starterstrajecten en coachingstrajecten aan.

Ze worden gekoppeld aan een ervaren ondernemer die hen met raad en daad kan helpen.

Uitgewerkte programma's die de starter kan volgen om inzichten te krijgen om zijn onderneming

nog succesvoller te maken.


In de samenstelling van de pakketten zijn wij van het gemak uitgegaan die de ondernemer moet ondervinden, zodat hij of zij zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten.

Om alles centraal en overzichtelijk te houden zijn wij gaan kijken welke samenstelling aan pakketten wij hen onder een dak kunnen bieden met een centraal aanspreekpunt.

Voor de starter hebben wij de mogelijkheid de pakketten en diensten zelf samen te stellen met onze adviseur.

Je kunt de pakketten aanvragen en kiezen door op deze button te klikken.Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid voor maatwerk en andere samenstellingen.

Je kiest bij de pakketten voor een goede start met je bedrijf. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met je mee in oplossingen.

Je sluit dus niet zomaar een pakket af, wij gaan ervan uit dat wij samen langdurig en succesvol samenwerken.

Veel succes met je onderneming.

Je Team in spe 🙂

Maatwerk informatie


Administratie is gewoon een vervelende klus, ik heb er echt geen zin in. Belastingen vind ik nog vervelender. Betalen moet je toch, maar liever niet te veel. Bij WenW geven ze ook belastingadvies. Ze hebben zelfs fiscalisten in hun kenniscentrum en alles is perfect op elkaar afgestemd. Zo betaal ik niet te veel, en daar hou ik van. Je weet gewoon wat je kosten zijn, elke maand weer en zonder verrassingen achteraf.


Robert


Ik ben nu een aantal jaren ondernemer en heb een goedlopende zaak, maar ik werkte meer dan 50 uur met de administratie, inkoop, verkoop en het gehele pakket. Toen ik merkte dat mijn energie zo langzaamaan opraakte, ben ik eens na gaan denken over wie mij kon helpen. Ik wilde gewoon eens iemand anders naar mijn zaak laten kijken. Je kent het, bedrijfsblindheid. Je doet al die zaken steeds weer op dezelfde manier. Bij WenW en Hans als adviseur kon ik terecht voor een bedrijfsanalyse. Hij maakte een plan met verschillende oplossingen, en samen hebben wij alles uitgewerkt. Ik heb er weer zin in, alles loopt weer op rolletjes.Wim


Na mijn ontslag bij mijn werkgever besloot ik ondernemer te worden, en wat doe je dan? Je verzamelt via internet gegevens met alles en nog wat. Aan het einde heb je heel veel informatie waar je niet direct iets mee kunt. Gelukkig ben ik ook via het internet bij Hans terechtgekomen. Hans heeft zich gespecialiseerd in trainingen en advies voor ondernemers. Je kunt echt alles bespreken op zakelijk gebied. Samen hebben we een plan gemaakt om mijn bedrijf succesvol op te starten. Regelmatig hebben wij nu nog overleg. Je kunt niet alles weten, je hebt gewoonweg nog geen ervaring als ondernemer. Hans doet dit al meer dan 20 jaar en vertelt echt zaken waar ik nog niet eens aan heb gedacht.


Maikel