In een tijd waar de automatisering met grote stappen vooruitgaat en waarbij afstanden vroeger weleens problemen opleverden, is het anno nu geen issue meer.

ONDERNEMER MEER DAN 5 JAAR


EXTRA KORTING OM VANDAAG NOG OVER TE STAPPEN

00
DAGEN
23
UREN
59
MINUTEN
00
SECONDEN

ONDERNEMER MEER DAN 5 JAAR

Geslaagde ondernemers kennen inmiddels alle ins en outs in hun business.

Door de jaren heen hebben ze veel ervaring opgebouwd en weten welke stappen ze moeten nemen en welke paden ze moeten bewandelen.

En zo zijn ze waarschijnlijk hier bij ons op deze website terechtgekomen.

Ze hebben een duidelijke voorstelling en visie van hoe ze de zaken geregeld willen hebben.

Zo af en toe van gedachte wisselen met een senior adviseur wordt dan ook als zeer prettig ervaren.


Voor hen hebben wij dan ook gespecialiseerde professionals.

Het zijn stuk voor stuk professionals op hun gebied zoals:

Accountants, RB Belastingadviseurs, Verzekeringsspecialisten, Coaches, Bedrijfsadviseurs en meer.

Voor de ondernemer met ervaring hebben wij de mogelijkheid de pakketten en diensten zelf samen te stellen met onze adviseur.

Je kunt de pakketten aanvragen en kiezen door op deze button te klikken.

​


Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid voor maatwerk en andere samenstellingen.

Je kiest bij de pakketten voor een goede samenwerking met ervaren mensen die je kunnen helpen met je bedrijf. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met je mee in oplossingen.

Je sluit dus niet zomaar een pakket af, wij gaan ervan uit dat wij samen langdurig en succesvol samenwerken.

Veel succes met je onderneming.

Je Team in spe πŸ™‚

Maatwerk informatie

STARTERS
0-3 JAAR

Startende ondernemers hebben behoefte aan goede begeleiding zodat

ze niet weer binnen 3 jaar stoppen en hun droom van het ondernemerschap

in rook zien opgaan. 

ONDERNEMERS
3-5 JAAR

Ondernemers die het gelukt is om de startersperiode achter zich te laten en willen groeien om hun onderneming verder te laten expanderen. 


β€œ


Boekhouden is echt niet mijn favoriete bezigheid. Ik ben dan ook blij dat ik mijn administratie kon uitbesteden aan WenW Consultants. In het verleden moest ik altijd met de auto naar de accountant om mijn ordners met administratie af te geven, om het een paar weken later weer op te halen. Dit kost natuurlijk tijd en geld, wat ik beter kan besteden aan mijn zaak. Bij WenW hebben ze een digitale straat. Ik scan voortaan mijn administratie en heb een app op mijn mobiel. Dit is zo makkelijk om bij te houden dat zelfs ik het leuk vind.

Nu bespaar ik niet alleen tijd en geld; het is ook nog eens leuk om te doen.

​

​


Kees

β€œ


Bij het oude administratiekantoor gingen ze helemaal niet met de tijd mee. Al jaar en dag leverde ik mijn administratie in zonder ook maar een voorstel van automatisering. Toen ik met een vriend aan de praat ging over de administratie en hoe hij zijn zaken geregeld heeft met een app op zijn mobiel en alles digitaal verwerkt, wilde ik hierover meer weten. Ik heb toen een afspraak gemaakt bij WenW Consultants. Zij hebben een plan van aanpak opgesteld met als inhoud: hoe bespaar je meer tijd en geld met je bedrijf? Wie wil dit nou niet? Ook de overstap verliep gladjes en zonder problemen. Nu ben ik weer up-to-date. Voor de volgende jaren met mijn bedrijf heb ik zelfs een dashboard waar ik realtime al mijn kosten en opbrengsten kan zien.


Johan​

β€œ


In het verleden zaten wij elke dag met de bonnen en facturen in een bakje, dan weer in de ordner en in de auto naar de boekhouder, enz. Administratie en belastingen, daar weet ik niet veel van. Een slimme ondernemer doet daar dan iets aan. Dat heb ik dus ook gedaan. Bij WenW hebben ze een systeem bedacht voor hoe ik de administratie voor mijn winkel het best bij kan houden. Makkelijker kan het voor mij niet meer. Zo bespaar ik ook nog aan tijd en geld.

En heb ik eens een vraag, dan wordt die meestal zonder extra kosten keurig beantwoord. Prima geregeld WenW!

​


Suzanne​

β€œ


Administratie is gewoon een vervelende klus, ik heb er echt geen zin in. Belastingen vind ik nog vervelender. Betalen moet je toch, maar liever niet te veel. Bij WenW geven ze ook belastingadvies. Ze hebben zelfs fiscalisten in hun kenniscentrum en alles is perfect op elkaar afgestemd. Zo betaal ik niet te veel, en daar hou ik van. Je weet gewoon wat je kosten zijn, elke maand weer en zonder verrassingen achteraf.

​

​

​

​

​

​

​

​


Robert

β€œ


Ik ben nu een aantal jaren ondernemer en heb een goedlopende zaak, maar ik werkte meer dan 50 uur met de administratie, inkoop, verkoop en het gehele pakket. Toen ik merkte dat mijn energie zo langzaamaan opraakte, ben ik eens na gaan denken over wie mij kon helpen. Ik wilde gewoon eens iemand anders naar mijn zaak laten kijken. Je kent het, bedrijfsblindheid. Je doet al die zaken steeds weer op dezelfde manier. Bij WenW en Hans als adviseur kon ik terecht voor een bedrijfsanalyse. Hij maakte een plan met verschillende oplossingen, en samen hebben wij alles uitgewerkt. Ik heb er weer zin in, alles loopt weer op rolletjes.

​

​

​

​

​


Wim​

β€œ


Na mijn ontslag bij mijn werkgever besloot ik ondernemer te worden, en wat doe je dan? Je verzamelt via internet gegevens met alles en nog wat. Aan het einde heb je heel veel informatie waar je niet direct iets mee kunt. Gelukkig ben ik ook via het internet bij Hans terechtgekomen. Hans heeft zich gespecialiseerd in trainingen en advies voor ondernemers. Je kunt echt alles bespreken op zakelijk gebied. Samen hebben we een plan gemaakt om mijn bedrijf succesvol op te starten. Regelmatig hebben wij nu nog overleg. Je kunt niet alles weten, je hebt gewoonweg nog geen ervaring als ondernemer. Hans doet dit al meer dan 20 jaar en vertelt echt zaken waar ik nog niet eens aan heb gedacht.

​


Maikel​

STARTERS
0-3 JAAR

Startende ondernemers hebben behoefte aan goede begeleiding zodat

ze niet weer binnen 3 jaar stoppen en hun droom van het ondernemerschap

in rook zien opgaan. 

ONDERNEMERS
3-5 JAAR

Ondernemers die het gelukt is om de startersperiode achter zich te laten en willen groeien om hun onderneming verder te laten expanderen.