In een tijd waar de automatisering met grote stappen vooruitgaat en waarbij afstanden vroeger weleens problemen opleverden, is het anno nu geen issue meer.

ONDERNEMERS 3-5 JAAR

ONDERNEMERS

3-5 JAAR

Ondernemers die het gelukt is om de startersperiode achter zich te laten en willen groeien om

hun onderneming verder te laten expanderen.

De ondernemer heeft al ervaring op verschillende gebieden en weet wat hij of zij wil.

Ze hebben dan ook behoefte aan een ervaren professional op hun gelijkwaardige denkniveau

die alle ins en outs kent om hen te helpen de behoeftes te vervullen.


Een ervaren adviseur is hier op zijn plaats om de ondernemer te kunnen ondersteunen.

In de samenstelling van de pakketten zijn wij van het gemak uitgegaan die de ondernemer moet ondervinden, zodat hij of zij zich kan concentreren op zijn kernactiviteiten.

Om alles centraal en overzichtelijk te houden zijn wij gaan kijken welke samenstelling aan pakketten wij hen onder een dak kunnen bieden met een centraal aanspreekpunt.

Voor de ondernemer met ervaring hebben wij de mogelijkheid de pakketten en diensten zelf samen te stellen met onze adviseur.

Je kunt de pakketten aanvragen en kiezen door op deze button te klikken.Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid voor maatwerk en andere samenstellingen.

Je kiest bij de pakketten voor een goede samenwerking met ervaren mensen die je kunnen helpen met je bedrijf. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met je mee in oplossingen.

Je sluit dus niet zomaar een pakket af, wij gaan ervan uit dat wij samen langdurig en succesvol samenwerken.

Veel succes met je onderneming.

WenW Team

Maatwerk informatie


Boekhouden is echt niet mijn favoriete bezigheid. Ik ben dan ook blij dat ik mijn administratie kon uitbesteden aan WenW Consultants. In het verleden moest ik altijd met de auto naar de accountant om mijn ordners met administratie af te geven, om het een paar weken later weer op te halen. Dit kost natuurlijk tijd en geld, wat ik beter kan besteden aan mijn zaak. Bij WenW hebben ze een digitale straat. Ik scan voortaan mijn administratie en heb een app op mijn mobiel. Dit is zo makkelijk om bij te houden dat zelfs ik het leuk vind.

Nu bespaar ik niet alleen tijd en geld; het is ook nog eens leuk om te doen.
Kees


Bij het oude administratiekantoor gingen ze helemaal niet met de tijd mee. Al jaar en dag leverde ik mijn administratie in zonder ook maar een voorstel van automatisering. Toen ik met een vriend aan de praat ging over de administratie en hoe hij zijn zaken geregeld heeft met een app op zijn mobiel en alles digitaal verwerkt, wilde ik hierover meer weten. Ik heb toen een afspraak gemaakt bij WenW Consultants. Zij hebben een plan van aanpak opgesteld met als inhoud: hoe bespaar je meer tijd en geld met je bedrijf? Wie wil dit nou niet? Ook de overstap verliep gladjes en zonder problemen. Nu ben ik weer up-to-date. Voor de volgende jaren met mijn bedrijf heb ik zelfs een dashboard waar ik realtime al mijn kosten en opbrengsten kan zien.


Johan


In het verleden zaten wij elke dag met de bonnen en facturen in een bakje, dan weer in de ordner en in de auto naar de boekhouder, enz. Administratie en belastingen, daar weet ik niet veel van. Een slimme ondernemer doet daar dan iets aan. Dat heb ik dus ook gedaan. Bij WenW hebben ze een systeem bedacht voor hoe ik de administratie voor mijn winkel het best bij kan houden. Makkelijker kan het voor mij niet meer. Zo bespaar ik ook nog aan tijd en geld.

En heb ik eens een vraag, dan wordt die meestal zonder extra kosten keurig beantwoord. Prima geregeld WenW!


Suzanne