In een tijd waar de automatisering met grote stappen vooruitgaat en waarbij afstanden vroeger weleens problemen opleverden, is het anno nu geen issue meer.

Boekhouder Tilburg

Al meer dan 22 jaar helpen wij ondernemers met hun boekhouding en belastingaangiftes.

Gevestigd op de Veldhovenring, nog steeds gratis parkeren, helpen wij vanuit hier de locale ondernemers.

Hier in Tilburg kunnen de ondernemers terecht met hun boekhouding en voor alle belastingaangiftes voor hun bedrijf.

Nog steeds hebben wij ondernemers die ons regelmatig bezoeken en de administratie persoonlijk af komen geven. Het zijn ondernemers die graag persoonlijk contact met ons houden en dat leuk vinden.

Natuurlijk zijn wij ook tot in de puntjes geautomatiseerd, zodat wij snel alles kunnen verwerken.

Wil de ondernemer een app op zijn mobiel en van hieruit facturen sturen, dan kan dit natuurlijk bij ons.

 Je kunt volledig met je bedrijf en de boekhouding in de cloud werken mocht je dit willen, zo raak je niets kwijt van je boekhouding en heb je geen last van hackers en gijzelsoftware

Maar wij hebben meer te bieden.

Wij werken samen met verschillende specialisten onder één paraplu zodat wij alle belangrijke zaken voor jouw onderneming kunnen regelen.

Onder de specialisten horen: RA Accountants, RB Belastingadviseurs, Administrateurs-Boekhouders, Bedrijfsadviseurs, Verzekeringsspecialisten, Relatiebeheer en een Businesscoach voor bedrijfstrainingen en cursussen voor ondernemers.

Het leuke hiervan is dat je pas betaalt voor de specialist als jij hem nodig hebt.

En dat is wel een groot verschil met zo'n groot accountantskantoor met hoge tarieven, want met deze hoge tarieven betaal je direct mee aan het salaris van de specialist, ook als je ‘m niet nodig hebt. Hij is bij het accountantskantoor in loondienst. En ja, daar is de prijs dan naar.

Wie past bij ons?

Ben je ondernemer met niet meer dan 25 man personeel, dan kun je bij ons terecht.

Wij kiezen voor de zzp’er en ondernemer met maximaal 25 man personeel uit het mkb.

Deze groep ondernemers vinden wij de meest uitdagende groep om te helpen met hun bedrijf.

Van eenmanszaak tot B.V. - wij kunnen de lokale ondernemers helpen door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de omgang met de Belastingdienst.

Ons motto en succes: hou het simpel, wees betrouwbaar en ben niet te duur.

En dat werkt al 22 jaar.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan en laat je overtuigen van onze goede betaalbare diensten.


Bij het oude administratiekantoor gingen ze helemaal niet met de tijd mee. Al jaar en dag leverde ik mijn administratie in zonder ook maar een voorstel van automatisering. Toen ik met een vriend aan de praat ging over de administratie en hoe hij zijn zaken geregeld heeft met een app op zijn mobiel en alles digitaal verwerkt, wilde ik hierover meer weten. Ik heb toen een afspraak gemaakt bij WenW Consultants. Zij hebben een plan van aanpak opgesteld met als inhoud: hoe bespaar je meer tijd en geld met je bedrijf? Wie wil dit nou niet? Ook de overstap verliep gladjes en zonder problemen. Nu ben ik weer up-to-date. Voor de volgende jaren met mijn bedrijf heb ik zelfs een dashboard waar ik realtime al mijn kosten en opbrengsten kan zien.


Johan


In het verleden zaten wij elke dag met de bonnen en facturen in een bakje, dan weer in de ordner en in de auto naar de boekhouder, enz. Administratie en belastingen, daar weet ik niet veel van. Een slimme ondernemer doet daar dan iets aan. Dat heb ik dus ook gedaan. Bij WenW hebben ze een systeem bedacht voor hoe ik de administratie voor mijn winkel het best bij kan houden. Makkelijker kan het voor mij niet meer. Zo bespaar ik ook nog aan tijd en geld.

En heb ik eens een vraag, dan wordt die meestal zonder extra kosten keurig beantwoord. Prima geregeld WenW!


Suzanne

STARTERS
0-3 JAAR

Startende ondernemers hebben behoefte aan goede begeleiding zodat ze niet weer binnen 3 jaar stoppen en hun droom van het ondernemerschap in rook zien opgaan. 

ONDERNEMERS
3-5 JAAR

Ondernemers die het gelukt is om de startersperiode achter zich te laten en willen groeien om hun onderneming verder te laten expanderen. 


ONDERNEMERS
<5 JAAR

Geslaagde ondernemers kennen inmiddels alle ins en outs in hun business.