In een tijd waar de automatisering met grote stappen vooruitgaat en waarbij afstanden vroeger weleens problemen opleverden, is het anno nu geen issue meer.

Boekhouder

Berkel-Enschot

Ben je op zoek naar een boekhoudkantoor in Berkel Enschot kijk dan eerst even bij ons.

BOEKHOUDING

Jouw boekhouder nieuwe stijl.

Wij verzorgen de volledige boekhouding van jouw onderneming inclusief alle belastingaangiftes tegen een eerlijk tarief.

Dit kunnen wij doen op papier, op afstand of digitaal met een foto-app op jouw mobiel – het maakt niet meer uit waar je woont of je bedrijf is gevestigd, wij zorgen ervoor dat je met gemak je boekhouding bij kunt houden, waar dan ook ter wereld.

Altijd en overal inzicht in je cijfers, zo is de ondernemer verzekerd van een goede boekhouding tegen een eerlijke prijs.

Je betaalt pas voor de specialist op het moment dat wij hem oproepen tot actie of advies.

Zo bespaar je bij ons al die hoge kosten die je bij grote accountantskantoren wél hebt.

Onder de professionals horen: RA Accountants, RB Belastingadviseurs, Administrateurs-Boekhouders, Bedrijfsadviseurs, Verzekeringsspecialisten, Businesscoach voor bedrijfstrainingen en cursussen voor ondernemers.

Alles onder één paraplu om jou te kunnen helpen met je bedrijf.

Ons succes liegt er niet om. Het is eigenlijk ook niet zo ingewikkeld.

Onze filosofie is: hou het simpel, wees betrouwbaar en ben niet te duur.

En dat werkt al 22 jaar.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan en laat je overtuigen van onze goede betaalbare diensten.


Bij het oude administratiekantoor gingen ze helemaal niet met de tijd mee. Al jaar en dag leverde ik mijn administratie in zonder ook maar een voorstel van automatisering. Toen ik met een vriend aan de praat ging over de administratie en hoe hij zijn zaken geregeld heeft met een app op zijn mobiel en alles digitaal verwerkt, wilde ik hierover meer weten. Ik heb toen een afspraak gemaakt bij WenW Consultants. Zij hebben een plan van aanpak opgesteld met als inhoud: hoe bespaar je meer tijd en geld met je bedrijf? Wie wil dit nou niet? Ook de overstap verliep gladjes en zonder problemen. Nu ben ik weer up-to-date. Voor de volgende jaren met mijn bedrijf heb ik zelfs een dashboard waar ik realtime al mijn kosten en opbrengsten kan zien.


Johan


In het verleden zaten wij elke dag met de bonnen en facturen in een bakje, dan weer in de ordner en in de auto naar de boekhouder, enz. Administratie en belastingen, daar weet ik niet veel van. Een slimme ondernemer doet daar dan iets aan. Dat heb ik dus ook gedaan. Bij WenW hebben ze een systeem bedacht voor hoe ik de administratie voor mijn winkel het best bij kan houden. Makkelijker kan het voor mij niet meer. Zo bespaar ik ook nog aan tijd en geld.

En heb ik eens een vraag, dan wordt die meestal zonder extra kosten keurig beantwoord. Prima geregeld WenW!


Suzanne

STARTERS
0-3 JAAR

Startende ondernemers hebben behoefte aan goede begeleiding zodat ze niet weer binnen 3 jaar stoppen en hun droom van het ondernemerschap in rook zien opgaan. 

ONDERNEMERS
3-5 JAAR

Ondernemers die het gelukt is om de startersperiode achter zich te laten en willen groeien om hun onderneming verder te laten expanderen. 


ONDERNEMERS
<5 JAAR

Geslaagde ondernemers kennen inmiddels alle ins en outs in hun business.